Bröllop

 

En bröllopsdag är alltid någonting magiskt, roligt och alldeles underbart. En bröllopsdag berör, är känslofylld och full av förväntan. En bröllopsdag är någonting vi förväntansfullt går och ser fram emot med fjärilar i magen och efteråt ser tillbaka på med värme när vi får lämna ifrån oss dagen i form av bilder.

Vi fotar bröllop för att vi tycker att bröllop är en upplevelse där alla delar av dagen spelar sin viktiga roll, dessa delar är allt ifrån förväntningarna under förberedelserna, gästerna, lyckan, när brudparet ser varandra ”för första gången” iförda bröllopskläder, skratten och värmen, till den stora frågan hela dagen handlar om – där svaret är ”JA”.

Alla dessa delar som tillsammans bygger ihop den stora dagen anser vi vara viktiga att kunna se tillbaka på i efterhand.

Vår vision är att ni ska kunna minnas dagen precis som den var genom bilderna. Vi har valt att vi ska vara två som fotar för att ingenting ska missas. Viktigt för oss är att alla som ser bilderna ska kunna minnas de känslor man upplevt under dagen, även därför är det viktigt för oss att vi är två så att vi kan vara så diskreta som möjligt och fånga ärligheten i ögonblicken som ges.

Här har vi samlat våra paket och erbjudanden.

Vill ni följa med oss på en bröllopsdag?

Har ni några frågor? Kontakta oss eller kolla in vår FAQ

Jag vill boka
 • Jag vill boka

 • Vad händer nu?
 • När ni nu har läst detta och gett det en tanke, tveka inte att höra av er.
  Vi kommer att ha kontinuerlig kommunikation fram till själva bröllopsdagen för att uppdatera varandra med tankar och idéer

Förmöte
 • Förmöte

 • Första kontakten
 • Det första vi gör är att boka ett förmöte där vi tillsammans kan diskutera fram hur dagen kommer att se ut. Vi träffas gärna på en mysig fika och går igenom vad ni har för förväntningar på oss och hur dagen kommer att se ut. Vi kommer att ge er en checklista som innefattar de viktigaste bilderna. Vi går även igenom praktiska detaljer som transport och vad som händer ifall det skulle regna.
Förfotografering
 • Förfotografering

 • Vi lär känna varandra
 • När dagen närmar sig bokar vi även in en förfotografering för att vi ska vara bekväma med varandra när kamerorna är närvarande. Det finns möjlighet att testa olika miljöer och platser. Ni får självklart redigerade bilder från det här tillfället.

  Ingår endast för heldagsfotograferingar. Kan väljas som tillval på de andra paketen