Följ med oss på bröllopBröllopsdagen

Förberedelser

Under förberedelserna byggs förväntningarna och spänningen upp. Att få göra sig fin för den kommande stora stunden är någonting vackert i sig. Spänningen och den positiva nervositet som byggs upp här undgår ingen, har vi märkt. Många par väljer att dela upp sig och att göra sig i ordning på vars ett håll, vi vill kunna fota både brud och brudgum, om ni önskar detta, för att alla ögonblick ska tas till vara på. Under dessa moment brukar vi se till att dokumentera så många detaljer, kring klädsel, frisyrer, smycken, blommor osv som möjligt då det är dessa som bygger helheten.

Vi älskar det ögonblicket när brudparet möts efter förberedelserna och får se varandra ”för första gången”. Den glädjen och lyckan som uppstår skapar många leenden och inte många ögon är torra.

Kyrkan-21

M&H2

Porträtt

I porträttbilderna gör vi allt vi kan för att fånga den kärlek brudparet delar med varandra. Våra favoritporträtt är de bilder som inte är klassiskt, gammeldags uppställda, utan de bilder som visar spontana leenden och blickar, de bilder som visar de äkta känslorna.

Innan bröllopsdagen har vi oftast gemensamt sett ut och diskuterat fram platser där vi kommer att ta porträttbilderna. Vi har även oftast haft en förfotografering på denna plats för att få en hum om hur bröllopsporträtten kommer att se ut.

Vigsel

Den stora stunden! Under vigseln anser vi att all fokus ska vara på brudparet, därför ar det extra viktigt för oss att kunna vara så diskreta som möjligt. Det är en stor fördel att vara två vid denna stund då vi kan dela upp oss och stå på två olika ställen, dels för diskretionen men dels för att vi ska kunna täcka så många vinklar som möjligt. Vi vill få många bilder nära på er, på era gäster och större bilder som visar helheten av ceremonin.

 

Middagen och festen

Under middagen och festen är något av det bästa vi vet samspelet och alla lyckokänslor mellan brudparet och deras gäster. Det är en sann lycka att få fota bröllopsfester! Allt från talen, den vackra maten, lekarna, glädjen, bröllopsvalsen, lyckan och de oändligt många fantastiska dansmoves vi får se under festen!

Även under denna del av dagen föredrar vi att vara så diskreta vi kan för att alla ska kunna vara naturliga framför kameran. Vi älskar att fång glädje, skratt och kommunikation.

När bröllopet är under sommarhalvåret försöker vi alltid att ”kidnappa” brudparet någon gång under festen för att kunna gå ut och ta några porträtt till i solnedgången. Ljuset vid denna tiden är helt magiskt och bilderna blir fantastiska!

emmaochola_fest-20