Vi är tillbaka till bröllopssäsongen -17 och allt vad den medför!

En hel säsong (!!!) har det varit tyst kring oss.  Detta för att det där livet folk pratar om kommit emellan. Sanna har fått en underbar liten flicka, Anna har tagit examen och träffat sitt livs stora kärlek. Men nu, säsongen 2017 är vi äntligen alive and kickin’! Som vi har längtat!

Nu laddar vi för vårens, sommarens och höstens alla underbara bröllop! Vi längtar efter alla fantastiska par vi kommer att få träffa som just nu krigar för att ro er stora dag i land. Det är beundransvärt vilken planering och vilket jobb som ligger bakom! Och många av dessa stora dagar har vi den stora äran att få ta del av!

Bokningarna har börjat trilla in, snabbare och fler än vad vi kunnat drömma om efter uppehållet.

Det positiva med uppehållet är att vi kunnat göra om vår hemsida till den drömhemsidan vi tänkt på länge, ritat skisser och spånat på.

Vi har även i lugn och ro kunnat gå igenom bilder på de tidigare bröllop vi fotat. När vi kollat igenom bilderna har vi unisont kommit fram till att alla bröllop är fantastiska, unika och varje individuellt bröllop har ”det där lilla extra”, på sitt egna lilla vis.

Spänn hjälmen 2017, nu kör vi!